Nordisk Urtekundskab

En vidunderlig perlende vild vin

Foråret urt, over dem alle, er i min verden mælkebøtten. Den kommer tidligt frem, fodre bierne, vi kan spise den (læs med i marts med urter) vi kan støtte leveren med den og så kan den gemmes som sirup, saft, tørres og ikke mindst, fermenteres til mælkebøtte vin. (læs med i et år med urter og marts med urter, for mere inspiration)

VIDEO DEL 1

Under videoerne kan du læse opskriften på tekst, plus lidt andet inspiration.

VIDEO DEL 2

OM MIG

Mit navn er Rosanna, jeg er uddannet Phytoterapeut (urteterapeut) fra urteskolen. 

Jeg er urteentusiast og langsomt har urterne inficeret store dele af mit liv. Det er det jeg formidler her på siden, på mine kurser og vandringer: kærligheden til urterne og deres fantastiske egenskaber som mad og medicin. Særligt er det de vilde danske medicin og spiseplanter jeg arbejder med.

Søg på bloggen:
Seneste blogindlæg:

URTERNE KALDER Ønsker du at dykke dybt ned i de vilde danske medicinurter? Så starter mit store online kursus ”Urterne Kalder” den 27. marts 2024. Gennem 12 uger fordyber vi os i urter, teknikker, egenskaber, urteblandinger, urternes bestanddele – samt utroligt meget andet, der har med naturmedicin at gøre. Læs meget mere om kurset via knappen herunder.

Nordiskurte Kundskab | Kursuslogin