En vidunderlig perlende vild vin

Foråret urt, over dem alle, er i min verden mælkebøtten. Den kommer tidligt frem, fodre bierne, vi kan spise den (læs med i marts med urter) vi kan støtte leveren med den og så kan den gemmes som sirup, saft, tørres og ikke mindst, fermenteres til mælkebøtte vin. (læs med i et år med urter og marts med urter, for mere inspiration)

VIDEO DEL 1

Under videoerne kan du læse opskriften på tekst, plus lidt andet inspiration.

VIDEO DEL 2

2 svar til “Mælkebøtte vin”

  1. Norea Bøge Skov Avatar
    Norea Bøge Skov

    Må jeg få opskriften på skrift? ☺️

    1. Rosanna Damstoft Avatar
      Rosanna Damstoft

      Den kommer på et tidspunkt snart 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Naturmedicin

OM MIG

Mit navn er Rosanna, jeg er uddannet Phytoterapeut (urteterapeut) fra urteskolen. 

Jeg er urteentusiast og langsomt har urterne inficeret store dele af mit liv. Det er det jeg formidler her på siden, på mine kurser og vandringer: kærligheden til urterne og deres fantastiske egenskaber som mad og medicin. Særligt er det de vilde danske medicin og spiseplanter jeg arbejder med.

de vilde danske spiseplanter

Urterefugium:
De vilde danske spiseplanter

4 dages fysisk kursus ved Skælskør. 

25-28/6 2026

Det er VILD mad. Det er dansk natur. Det er fordybelse i nuet og i urterne. Det er inspiration, samvær og nærvær. Det er både primitivt og luksuriøst på samme tid – det er Urterefugium.

Søg på bloggen:
Seneste blogindlæg:

Nordiskurte Kundskab | Kursuslogin