Nordisk Urtekundskab

Om Nordisk Urtekundskab

Mit navn er Rosanna og jeg er skaberen af Nordisk Urtekundskab. Hos Nordisk Urtekundskab handler det om URTERNE, deres egenskaber, hvordan du finder og samler urterne, at beundre og elske urterne, teknikker til at brygge naturmedicin som tinkture, ekstrakter, honning udtræk og mere, sundhed og balance, urter til ubalancer (sygdom), urterne som mad, opbevaring og tørring af urter, helt enkelt et liv med urter. 

Det underviser jeg i gennem delinger på Facebook og Instagram, ved at holde månedlige vandringer, lave længere kurser både online og i den virkelige verden om urter, teknikker, sundhed, sygdom, taknemmelighed og en masse andre vidunderligt spændende ting. skal du med på et kursus eller vandring kan du se mere her.

Min baggrund for at undervise og dele om urterne, er at jeg er uddannet phytoterapeut/urteterapeut fra urteskolen – det blev jeg i 2017. Sommeren 2018 blev jeg færdig med min uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdoms lærer jeg tog hos læge Ole Købke. Siden har jeg taget kurser i medicin planternes kemi.

Udover det har jeg en ekstremt stor kærlighed til alt med spise og medicin planter, for den sags skyld også andre planter, mit hjem er fyldt af planter og jeg elsker og nyder alle slags planter i naturen, men jeg holder mig til at dele om og lave nørderier om medicin og spise planter.

Nordiskurte Kundskab | Kursuslogin