En vidunderlig perlende vild vin

Foråret urt, over dem alle, er i min verden mælkebøtten. Den kommer tidligt frem, fodre bierne, vi kan spise den (læs med i marts med urter) vi kan støtte leveren med den og så kan den gemmes som sirup, saft, tørres og ikke mindst, fermenteres til mælkebøtte vin. (læs med i et år med urter og marts med urter, for mere inspiration)

VIDEO DEL 1

Under videoerne kan du læse opskriften på tekst, plus lidt andet inspiration.

VIDEO DEL 2

OM MIG

Mit navn er Rosanna, jeg er uddannet Phytoterapeut (urteterapeut) fra urteskolen. 

Jeg er urteentusiast og langsomt har urterne inficeret store dele af mit liv. Det er det jeg formidler her på siden, på mine kurser og vandringer: kærligheden til urterne og deres fantastiske egenskaber som mad og medicin. Særligt er det de vilde danske medicin og spiseplanter jeg arbejder med.

Søg på bloggen:
Seneste blogindlæg:

Dit Vilde køkken

I 14 uger skal vi fordybe os i alt omkring urterne: farver, smage, teksturer, naturen, habitaterne, næringsstoffer, brygning, fermentering, vildgæring, syltning, bagning og meget andet.

Kurset er for dig der ønsker at dykke snuden dybt ned i de vilde danske spiseplanter.

Nordiskurte Kundskab | Kursuslogin