Velkommen til bagning
– Surdej, knækbrød, pizza og pasta
Prøv lige at nyde hvor pelset og sød døvenældeblomsten ovenover er. Har du nogensinde nusset en døvenældeblomst?
Yeah… denne uge skal vi bage! Ooog så hijacker jeg jer og tager jer med på en rejse jeg har forsøgt at gøre alene længe – men fejlet. Vi skal lave surdej! For at være ærlig har jeg nok kun gjort halvhjertede forsøg med halve oplysninger. Men – nu har jeg sat mig ind i det og startet processen. Det er ikke så svært når man bare læser på lektien.
Så måske vil du med mig? Jeg er i hvert fald dybt taknemmelig for at du er med på dette kursus så jeg endelig kom i gang. Jeg har delt 2 blogindlæg i opskriftsbogen, det ene har jeg fulgt, det andet har super meget spændende viden. Jeg kommer også til at dele trinene hver dag i gruppen fra fredag og en uges tid frem – så kan vi rejse sammen.
Udover det er der pizzaer på programmet (personligt glæder jeg mit til at lave min første surdejspizza) knækbrød i lange baner, pesto til at komme på brød kreationerne og urtePASTA.
En lille spøjs ting jeg har valgt at tilføje, er vegansk urtesmøreost. Fordi fremtiden er grøn! Det smager dejligt og kan bruges både på brød, knækbrød og til pasta.
Husk at sætte tid af!
Hvis du har spørgsmål inden, så skriv til mig på nordiskurtekundskab@gmail.com