Velkommen

Velkommen til fermentering, syltning og henkogning 

Guf for fordøjelsen og smagsløgene.

September repræsenterer overflod. De grønne planter strutter stadig, planter som har været væk i løbet af sommeren er vendt tilbage, der er frø at samle og mange bær hænger tungt på grenene. Enkelte planter bærer ovenikøbet stadig blomst og rødderne er ved at være klar. September er en overflod i gavmildhed og skønhed.

Derfor skal du i dette modul ud og høste af efterårets overflod og herefter gemme urterne i form af fermentering, syltning og vildgæring, sådan at du også kan nyde efterårets overflod i mørketiden.

Og så skal du naturligvis lave flere retter med vilde elementer, denne uge vil jeg invitere dig til at lave en vild urtedahl – inspirationsopskriften finder du under opgaver. 

Den absolut vigtigste opgave, du har i denne uge, er at lave en vildgæring, da det skal blive til eddike – en proces, som tager længere tid.

Husk at sætte tid af!

Hvis du har spørgsmål inden, så skriv til mig på nordiskurtekundskab@gmail.com

Nordiskurte Kundskab | Kursuslogin