Nordisk Urtekundskab

Det grønne kraft pulver

Det grønne kraft pulver

Teksten om det grønne kraftpulver findes i e-bogen “olie- og eddikeudtræk” som du finder under fanebladet “olie- og eddikudtræk”

Hvad er det grønne kraftpulver? Det grønne kraftpulver er ikke en fast betegnelse eller opskrift med specifikke urter, men mere en slags inspirationskilde. Jeg bruger betegnelsen om grønne urter, der er relativt milde, kan tørres og pulveriseres. Jeg gemmer urterne individuelt på glas, i pose eller anden lufttæt beholder. Urterne bliver blandet og pulveriseret lige inden brug. Jeg bruger pulveret i: supper, melblandinger, grød, smoothies og desserter. 

Hvordan jeg sammensætter blandingen, kommer helt an på, hvor den skal bruges. Et langt stykke hen ad vejen er urter til ”Det grønne kraftpulver” de samme som basisurter. Herefter kan du tilføje aromatiske og smagfulde urter.

Inspiration til urter i ”Det grønne kraftpulver”

Hvidtjørneblade, døvnælde, brændenælde, vejbred, havtorneblade, røllikeblade, manna, lindeskud, skvalderkål, gråbynkeblade, brændenældefrø.

Der findes masser af grønne milde spiseplanter, som ikke er med i dette kursus og du kan naturligvis tilføje alle de urter, du kender og synes passer.

Nordiskurte Kundskab | Kursuslogin