Surdejseventyr

Surdejseventyr

Det er vigtigt, at alle ingredienser er økologiske, da det er naturlig gær og bakterier, vi er ude efter. Mine surdejsdrømme har stået på længe, men jeg har først for nylig sat mig grundigt ind i processen. Der findes et hav af bøger om emnet, og hvis du har lavet surdej længe, kan det være, at du har nogle gode råd, du vil dele med gruppen. Jeg har fulgt en kombination af følgende to blogindlæg:

Jeg har fulgt dette blogindlæg, det er superoverskueligt og lidt surdej for dummies agtigt – det kan jeg li!

Grødgrisen

Dette blogindlæg har lidt ekstra nørdeguf om surdej – det kan jeg også godt li!

Surdejs guid

Overordnet er de ens, men den første er lettest at gå til, mens den anden har mest information. Startopskriften er lidt forskellig og jeg har valgt en kombination af de to, ud fra min viden om vildgær. I det følgende præsenterer jeg, hvad jeg har gjort dag for dag – helt simpelt. For mere information kan du læse blogindlæggene.

Nordiskurte Kundskab | Kursuslogin